O meni

Barbara Balazic

Moje ime je Barbara Balažič in me veseli, da si tu. 🙂
Sebe bi označila bi se kot večno raziskovalko, notranjih pokrajin in dimenzij življenja. Sem v prvi vrsti Ženska. Lahko bi rekla ženska nove dobe: mama čudoviti hčerki (obožujem biti mama!), partnerka krasnemu moškemu, kreatorka, terapevtka, avtorica mnogih vsebin, dolgoletna učiteljica in praktikantka joge, meditacije in dihanja, popotnica in ljubiteljica narave. 

Verjamem, da ima vsak človek le en (najbolj pomemben) namen v življenju: odkriti in živeti najbolj resničen in pristen izraz sebe. 

Že kot otrok sem iskala odgovore o sebi, o obstoju in o svetu, in to iskanje in radovednost sta se z leti le še stopnjevala. Ob zelo karieristično zasnovanem začetku moje odrasle dobe sem vedno del svojega delovanja in izobraževanja namenjala znanjem, ki so bili izven mojega osnovnega poslovnega področja in moje začrtane poti (ki nikoli ni bila v resnici moja).

Ko je bil klic znotraj mene preglasen, da bi ga zmogla preslišati, sem zapustila ustaljeno in od mnogih pričakovano smer mojega poklicnega udejanjanja in se se odločila, da se polno posvetim temu, kar je moj resnični (po)klic. 

Moje delovanje je usmerjeno v pomoč ljudem v obliki terapevtskih storitev energijske psihologije in zdravljenja z energijo, tečajev v živo in spletnih tečajev, programov in odmikov, ki so namenjeni vitalnosti, celostnemu zdravju in boljšemu življenju sodobnega človeka.

Tu sem, da pomagam ljudem odkriti in poglobiti pristen stik s sabo, lažje pluti po izzivih vsakdana in skozi težje preizkušnje, živeti vitalno življenje v vitalnem telesu in predvsem – živeti dobro v izkušnji “biti človek”, z visoko stopnjo zavedanja in v skladu s svojimi talenti in darovi.

Ljudem tudi odpiram varen prostor, kjer lahko prepoznajo, odkrijejo, ojačajo in uporabljajo svoje potenciale.

Barbara

Joga predstavlja pomemben del moje poti in vir nenehnega učenja in poglabljanja znanja. Z jogo sem pri šestnajtih letih vstopila v svet energijskega in spiritualnega, močno povezanega s telesom. Sem dolgoletna praktikantka joge (že več kot 20 let) in certificirana učiteljica, ki jogo, meditacijo in dihanje poučujem že 14 let in redno nadgrajujemo svoje znanje na teh področjih.

Vedno me je zanimala večplastnost človeka in izobraževala sem se in raziskovala psihologijo, čustvovanje in energijo čustev (EPT – Emotional Processing Technique z Lucio Rene), nevro lingvistično programiranje, govorico telesa, retoriko, coaching, delo z arhetipi, somatiko in raznolike telesne tehnike. Zapeljevala so me mistična znanja in poglabljala sem se v prebujanje in vmeščanje zdrave ženske energije in zdrave moške energije v posamezniku ter v mistiko ženskega telesa in duha. 

d7276d4ec203b2bd1704141e558ef5d2

V zadnjih letih sem potovala čez mnoge prehode in inciacije, s pomočjo katerih so se odkrili in potencirali tudi moji specifični darovi in viri moči ter dostop do nevidnih realnosti in drugih dimenzij.

Sem pod rednim mentorstvom in urjenjem pri mojih učiteljih in mentorjih, kjer se poglabljam v delovanje vseh nivojev človeškega bitja, v psihologijo, šamanizem in sem vodena v ritualno delo in zdravljenje z energijo. Vse to vpletam v svoje delo. 

Moj pristop je večplasten in z mano lahko delate na različne načine: poučujem in organiziram tečaje in delavnice, dogodke in retreat-e ter spletne programe, ki so namenjeni vitalnosti in boljšemu življenjenju sodobnega človeka. Nudim individualne obravnave s svetovanjem in osebno mentorstvo.

Vodim celoletno Šolo Odkrivanja Ženske Primarne Biti, ki je namenjena ženskam in nudi poglobljeno potovanje ženske k svetosti, magičnosti in mogočnosti svoje Biti ter delovanja iz nje.

Moji programi so celostni in vedno upoštevajo vse nivoje človeškega bitja.

pexels-skitterphoto-615348

Ko ne delam s klienti ali ustvarjam novih vsebin, me boste najpogosteje našli v objemu narave, če se le da bosih nog, pri lovljenju vetra v lase, pri pisanju pesmi ali proze, na jogijski blazini, pri plesu ali pa (še najraje) v najboljši družbi moje nadebudne hčerke in mojega moškega ter našega skupnega raziskovanja življenja in sveta.

Če želite ostati v stiku v obrazec vpišite svoje ime in e-mail naslov ter se prijavite na e-pisma, v katere poleg novic vključujem koristne brezplačne vsebine in navdihe.

 

Vpiši svoje podatke in prejel/a boš ZVOČNO DARILO - VAL SPROSTITVE ZA OBNOVO ENERGIJE ter posebna povabila, zgodbe, inspiracijo in prakse za vitalno telo ter izpolnjeno življenje.
Od mojega srca k tvojemu.

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Tvoje podatke varujem skrbno v skladu s politiko varstva osebnih podatkov.
Barbara Balažic
Barbara Balažic
Barbara Balažic