Delaj z mano

Z mano lahko sodeluješ na več načinov. Najdi pravega zase.

INDIVIDUALNE MOŽNOSTI

V prostoru individualne obravnave se posvetiva vaši nameri napredka in transformacije. V sklopu tega so zaznani rezultati v smeri vitalnosti, celostnega zdravja, energijskega pretoka  in uresničevanja svoje primarne biti ter namena neizogibni.

Nudim:

  • INDIVIDUALNE TERAPIJE S SVETOVANJEM
    Terapija je sestavljena iz poglobljenega procesa, z namenom raziskovanja notranjih mehanizmov delovanja, čustvovanja, vedenja, odzivanja in doživljanja. V terapevtskem procesu odkrivamo prostore, ki nam v samostojnem raziskovanju niso zlahka dostopni. V varnem prostoru jih ozaveščamo, razrešujemo ter zdravimo. Več o terapijah in možnostih TUKAJ.

  • Individualni program za ženske  “VITALNA IN OSVOBOJENA – celostni program transformacija telesa in osvoboditev duha. Več o tem TUKAJ.

Več informacij …

SPLETNI TEČAJI

Sama sem ljubiteljica pristopa “v živo”, a obožujem tudi tehnologijo, ki nam prinaša veliko možnosti in prednosti. 🙂

Spletni tečaji in programi, ki jih nudim, so tematski in raznoliki ter kakovostni. Prinašajo veliko prednosti in neprecenljivo znanje ter izskustva v udobju doma.

Najdete jih tukaj

SKUPINSKI PROGRAMI, DOGODKI in DELAVNICE
on-line in v živo

Skupinski programi so tematski in vsi temeljijo na moji filozofiji, da si vsaka ženska zasluži v  svojem telesu počutiti odlično in svobodno, biti vitalna in povezana s svojo notranjo frekvenco ter živeti svoje življenje izpolnjeno.

Prijavi se na mailing listo in bodi prva obveščena

VEČDNEVNI ODDIHI IN RETREAT-i

Nepozabna doživetja, ki nahranijo tvojo dušo, poskrbijo za tvoje telo in te celostno podprejo. Okopaj se v energiji, ki te napolni in si dovoli umika od vsakdana tja, kjer je dovolj prostora in časa zate, za odkrivanje novega in doživljanje tega, po čemer hrepeniš. Izkustvo, ki ga ne pozabiš. To je nekaj, kar ostane s tabo za vedno!

Prijavi se na mailing listo in bodi prva obveščena

JOGA

Tečaji joge so namenjeni osebam, ki se želijo povezati s svojim telesom in dušo, poskrbeti za svojo vitalnost in gibkost ter osebnostno rasti.

Velik poudarek pri mojem poučevanju joge je na zavedanju lastnega telesa, poslušanja njegovih sporočil, vzpostavljanja stika s sabo, učenju pravilnega gibanja, dihanja in kultiviranju notranjega miru.

Več informacij …

BODI OBVEŠČEN/-a

Vse novosti, aktualne dogodke najprej delim z osebami, ki so vpisane na mojo mailing listo. Delim pa tudi koristne brezplačne vsebine (članke, video in audio vsebine) in inspirativne zapise.

Če želiš biti obveščen/-a, vpiši svoje podatke v spodnji obrazec.

S tabo na poti,
Barbara

Vpiši svoje podatke in prejel/a boš ZVOČNO DARILO - VAL SPROSTITVE ZA OBNOVO ENERGIJE ter posebna povabila, zgodbe, inspiracijo in prakse za vitalno telo ter izpolnjeno življenje.
Od mojega srca k tvojemu.

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Tvoje podatke varujem skrbno v skladu s politiko varstva osebnih podatkov.
Barbara Balažic
Barbara Balažic
Barbara Balažic