MEDIJI

V podcast Življenje in jaz me je povabila Sanda Škoro, izjemno žensko, ki deluje kot life coach in mentorica za zavestne podjetnice, vodi delavnice in spletne programe za dvig zavesti in kakovosti življenja, je voditeljica prvega slovenskega podcasta s področja osebne in duhovne rasti, Življenje in jaz,

Najavila me je takole:

” V podcast sem povabila mojo prijateljico, učiteljico joge, coachinjo in na sploh izjemno, modro žensko, Barbaro Balažič. 

Barbara v sebi združuje ogromno dragocenih znanj in izkušenj, ki jih je pridobivala skozi leta, predvsem pa ima tisto globino, ki jo človek prinese s sabo in ki kar žari iz nje.”

V tej epizodi se pogovarjava o VITALNOSTI.

V tej epizodi izveš: 

  • Kaj sploh je vitalnost in zakaj bi nam morala biti prioriteta?

  • Kako lahko s preprostimi malimi spremembami vzdržujemo način življenja, ki podpira vitalnost?

  • Kakšno vlogo igrata telo in užitek pri občutku vitalnosti? 

  • Kako lahko dih zavestno uporabimo za boljšo kakovost življenja in več energije? 

  • Kako današnja družba vpliva na našo vitalnost (namig: ne preveč dobro:)) in kaj lahko same naredimo za to, da si ustvarimo življenjski stil, ki življenje=vitalnost podpira in ne odžira?

Na koncu epizode delim tudi nekaj svojih najljubših trikov za vitalnost – nekaj praks, ki nam vzamejo le kako minuto tu pa tam, ampak naredijo ogromno za našo kakovost življenja.

Prisluhni TUKAJ: https://www.sandaskoro.si/epizode/051
Poglej TUKAJ: https://www.youtube.com/watch?v=FfkAwuOP7P0

Več kot 150 JUTRANJIH RITUALOV ZA DOBRO POČUTJE: JOGA, DIHALNE VAJE, MEDITACIJA, POZITIVNA NARAVNANOST IN DOBRE MISLI.

Nepogrešljiva zakladnica VIDEO vsebin zate, za vsak dan.

V sodelovanju z Mercatorjem smo ustvarili nekaj, kar ne najdeš nikjer drugje in kar te zagotovo pripelje do dobrega (ali fantastičnega!) počutja. V M SOSESKI.

https://www.msoseska.tv/episode/1279
vsebine najdeš tudi na Instagramu: https://www.instagram.com/mercatorslovenija/channel/

Bil je eden tistih intervjujev, za katerega se dejansko dobiš z novinarko v živo. Brez vnaprej poslanih vprašanj. To je danes že prava redkost. Ki jo cenim.

Izbrali sva kavarnico sredi mesta in pogovor je takoj stekel. Zdelo se je, da sam od sebe. Čeprav vem, da ga je spretno usmerjala Mateja.

V ospredje sva postavili telo. Žensko telo. Odnos, ki ga imamo do sebe. In kako to določa vse ostale odnose v našem življenju.

Zakaj toliko izgorelosti?
Kako dosežemo ravnovesje?
Kako prelisičimo um. Kako premagamo lenobo.
O pomembnosti iskanja in negovanja zdravega pola obeh principov – moške in ženske energije.

Kar nekaj gostov je že pozajtrkovalo in spilo svojo kavico, ko sva midve še srkali svojo in prelivali besede v prostor. Zdaj so našle svoje mesto na papirju.

Intervju ste si lahko prebrali v reviji Suzy.

Z veliko praktičnimi napotki in opomnikom, da zmoreš vse, ni ti pa vsega treba. Zahvaljujem se Mateji Blažič Zemljič za pogovor in lepo ubesedeno zaokoroženo celoto intervjuja. Fotografija, ki ga krasi je delo odličnih fotografov Miloša in Nataše Horvat,  z make-upom in stylingom Martine Vrhovnik. Moja podpora, povezovalka in partnerka moči pa Barbara Pinter Zupančič.

Vpiši svoje podatke in prejel/a boš ZVOČNO DARILO - VAL SPROSTITVE ZA OBNOVO ENERGIJE ter posebna povabila, zgodbe, inspiracijo in prakse za vitalno telo ter izpolnjeno življenje.
Od mojega srca k tvojemu.

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Tvoje podatke varujem skrbno v skladu s politiko varstva osebnih podatkov.
Barbara Balažic
Barbara Balažic
Barbara Balažic